Події
26 квітня 2019
Патрульні винесли з пожежі жінку, яка хотіла накласти на себе руки (відео)
Жінка склала свої речі на ліжко, підпалила їх та лягла поруч.
news-image

Білоцерківські патрульні винесли з пожежі жінку, яка підпалила власну оселю і намагалася покінчити із життям, передає «Є!» із посиланням на Патрульну поліцію міста.

Зазанчається, що ввечері надійшов виклик з приводу задимлення у квартирі по вулиці Раскової. Заявник повідомив, що сусідка запалила в оселі вогонь, що відбувається всередині невідомо. В коридорі стоять стовби диму, немає чим дихати.

Патрульні по приїзду викликали рятувальну службу та медиків. Вони відразу піднялись на другий поверх, знайшли потрібну квартиру: двері були відкриті. У задимленому приміщенні дихати було майже нічим. Інспектори прикрили рушником дихальні шляхи та зайшли в кімнату, де побачили на дивані, який починав горіти, жінку, - йдеться в повідомленні поліції.

Як виявилось, вона склала речі на ліжко, підпалила їх і лягла поруч, накрившись ковдрою. Поліцейські швидко набрали води у сусідів і самостійно загасили пожежу. Потім охоронці порядку прийняли рішення евакуювати громадянку на свіже повітря.

Патрульні оперативно винесли жінку з задимленої квартири. Потерпіла не хотіла залишати будинок і пручалась.

Вже під будинком вона продовжувала кричати: «Я не хочу жити!».

Все ж, поліцейським вдалося її вмовити не чинити лиха своєму здоров'ю. Інспектори передали «горе-самогубцю» лікарям для надання їй медичної допомоги.

Зі слів очевидців, мешканка будинку неодноразово вчиняла дані дії і страждає на психічні розлади.