Політика
18 лютого 2015
Тролінг на дипломатичному рівні. Посольство Британії публікує "путівник" з пошуку російської зброї в Україні
Дипломатична установа пояснює, яким чином можна розпізнати російське озброєння, якого немає в української армії.
news-image

Посольство Великої Британії в Україні навело додаткові докази присутності Збройних сил Росії на території України, продовжуючи цикл твіттер-публікацій з цього приводу, повідомляє Є | Єдність.інфо із посиланням на Європейську правду.

Дипломатична установа опубліковала низку фото сучасного російського зенітно-ракетного комплексу Панцир С-1, що використовується бойовиками на Донбасі. Окрім того, посольство пояснює, яким чином можна розпізнати дане російське озброєння, якого немає в української армії. Також посольство надає фото згаданого ракетно-зенітного комплексу і дати, коли його фіксували на території України.

"Світ занепокоєний Дебальцевим. Росія має виконати мінські угоди та вивести зброю з України", - наголошується в повідомленні посольства Великої Британії.

Нагадаємо, раніше британське посольство в Україні "допомагало" Росії розпізнати її танки на території України, наявність яких РФ продовжує заперечувати. Зокрема, публікувалися ознаки танка Т-72БМ, який не використовується збройними силами України.