Політика
2 травня 2019
Рабінович: У трагедії 2 травня винна чинна влада, тому за 5 років нікого так і не посадили (відео)
Розслідування трагедії 2 травня в Одесі і покарання тих, хто в ній винен - ​​це завдання для всієї країни.
news-image

Винних у трагедії, яка сталася в Одесі 2 травня 2014 року, не покарають, оскільки в цьому вина діюча влада, а вона сама себе судити не буде. Таку заяву в ефірі телеканалу «112 Україна» зробив народний депутат і глава політичної партії «Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабінович, пише «Є!».

«У XXI столітті людей палили і добивали палицями. Прізвища тих, хто це зробив, є, але ніхто нічого не робить. А все тому, що нинішня влада, яка відповідальна за те, що сталося, не може нічого розслідувати. Ніяких вироків немає, тому що чинна влада це все і організовувала. Як вони можуть засудити самі себе?», - обурився парламентарій.

За його словами, розслідування трагедії 2 травня в Одесі і покарання тих, хто в ній винен - ​​це завдання для всієї країни.

«Нинішня влада просто тягне час і морочить голову. Ми до цих пір не знаємо, хто відповідальний за вбивства на Майдані. Жодної людини! За 5 років можна було когось знайти? Генеральний прокурор і всі інші могли це зробити? Неможливо під цим підвести риску, якщо вбивці так і залишилися безкарними», - впевнений політик.

Глава «Опозиційної платформи - За життя» також додав, що якщо новий президент України Володимир Зеленський не закінчить це розслідування, то це зробить партія «Опозиційна платформа - За життя» після парламентських виборів наступної осені.

«Я думаю, що у Зеленського зараз є можливість все це зробити. Ну, а якщо і він не буде цим займатися, значить, ми це зробимо цієї осені. Восени країна проголосує без ілюзій, - і ми обов'язково знайдемо винних. Восени ми переможемо, і нехай ті, хто відповідальний за це, знають, що вони сядуть у в'язницю! Ми це обов'язково зробимо, нехай не сумніваються! Ми їх знайдемо - і посадимо», - підсумував Вадим Рабінович.

Читайте також:В Одесі вшанують пам’ять загиблих 2 травня