Суспільство
18 лютого 2015
Генпрокуратура встановила, що Олександр Янукович опосередковано володіє трьома телеканалами в Україні
Генеральна прокуратура України здійснює досудове розслідування за підозрою Олександра Януковича у вчиненні низки злочинів і вживає заходів для встановлення майна та рахунків.
news-image

Генеральна прокуратура України встановила, що син колишнього Президента України Олександр Янукович опосередковано володіє телеканалами Tonis (ТОВ «Телеканал "Тоніс"»), Business (ТОВ «ТРК "Погода ТБ"») і Dobro (ТОВ «ТРК "Нові комунікації"»). Про це на брифінгу 18 лютого повідомив голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко, інформує Є | Єдність.інфо із посиланням на Телекритика.

За його словами, Генеральна прокуратура України здійснює досудове розслідування за підозрою Олександра Януковича у вчиненні низки злочинів і вживає заходів для встановлення майна та рахунків Олександра Януковича.

І в межах цього розслідування ГПУ встановила, що він опосередковано володіє трьома телеканалами.   У зв'язку із цим Генпрокуратура попросила Нацраду надати до головного слідчого управління ГПУ інформацію, чи проводилися перевірки цих телекомпаній, які їхні результати, а також надати копії реєстраційних документів телекомпаній.

Читайте також: Інтерпол оголосив в розшук старшого та молодшого Януковичів, Азарова, Богатирьову та Колобова