Політика
3 травня 2019
На вакансію прес-секретаря майбутнього президента надійшло більше 3 тисяч резюме
Конкурс на посаду буде проходити в кілька етапів.
news-image

У команді кандидата-переможця наголошують, що в списку чимало відомих прізвищ. Про це пише «Є!» з посиланням на ТСН.

На вакансію прес-секретаря майбутнього президента України Володимира Зеленського надійшло більше 3 тисяч резюме. 

На електронну адресу HR-департаменту штабу свої пропозиції надсилали професійні журналісти, піар-менеджери, телеведучі, блогери, студенти профільних факультетів, актори та просто впевнені у своїх комунікаційних здібностях українці. В команді Зеленського зізнаються, що серед претендентів є широко відомі в українському суспільстві особистості, однак від оголошення конкретних прізвищ у штабі вирішили утриматися.

Офіційні видання "Голос України" та "Урядовий кур'єр" опублікували результати президентських виборів. Тепер, згідно законодавства, інавгурація новообраного глави держави Володимира Зеленського має відбутися протягом 30 днів.

Серед вимог до спікера президента – володіння мінімум трьома мовами (українською, російською й англійською), досвід роботи в журналістиці або публічної діяльності, готовність працювати цілодобово. Крім того, речник повинен володіти комунікаційними здібностями, мати швидку реакцію, бути адаптованим до динамічної роботи, бути креативним, а також мати почуття гумору.

Конкурс на цю посаду буде проходити в кілька етапів. Спершу відбудеться скорочення до топ-100 претендентів, яким запропонують кілька творчих завдань, наприклад, доповідь або відеозвернення на певну тему. За підсумками цього етапу відбору сформують топ-10 кандидатів, співбесіду з якими проводитимуть керівник HR-департаменту і особисто Зеленський. Фіналісти пройдуть перевірку службами безпеки та антикорупційними органами. Розмір заробітної плати на посаді президентського речника наразі не розкривають.

Читайте також:Стало відомо, про що радники Зеленського говорили в Брюсселі