Політика
7 травня 2019
Єврокомісар Ган розповів Зеленському, чого чекає від нього
Європейський комісар із питань європейської політики сусідства Йоганнес Ган вважає, що виборці дали Володимиру Зеленському мандат на боротьбу з корупцією та "деолігархізацію".
news-image

Європейський комісар із питань європейської політики сусідства Йоганнес Ган вважає, що виборці дали Володимиру Зеленському мандат на боротьбу з корупцією та "деолігархізацію", пише «Є!» з посиланням на УП.

Про це він написав у Twitter після зустрічі з новообраним президентом України у Києві.

"Сьогодні я особисто привітав Володимира Зеленського в Києві з його вражаючою перемогою за посаду президента України, що дає йому дуже сильний мандат на боротьбу з корупцією та "деолігархізацію", – зазначив Ган.

 

"Я запропонував обраному президенту повну підтримку Євросоюзу щодо всіх реформ, які приносять користь громадянам України!", – повідомив єврокомісар.

Він наголосив, що "Україна стикається з багатьма викликами і загрозами, тож усі українські органи влади – президент, уряд і Верховна рада – повинні діяти максимально відповідально".

 
 
"Це означає запевнити, що в перехідний період перед парламентськими виборами термінові реформи не зупиняться, а прискорюються для забезпечення фінансової й економічної стабільності (включаючи гарантію міжнародного фінансування та енергопостачання)", – заявив Ган.
"Не марнуймо часу!", – додав він.