Війна
9 травня 2019
У Міноборони підтвердили втрати на Донбасі
У результаті обстрілів на Приазов'ї минулої доби загинув військовослужбовець Об'єднаних сил, командир десантно-штурмового відділення.
news-image

Від початку поточної доби, 9 травня, в зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі не зафіксовано жодного порушення режиму припинення вогню з боку російських-окупаційних сил. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-центр Міністерства оборони України, пише «Є!».

Як повідомляється, станом на 12:00 бойовики не проявляли жодної вогневої активності.

В результаті обстрілів на Приазов'ї минулої доби загинув військовослужбовець Об'єднаних сил, командир десантно-штурмового відділення. Також, 4 українських військових отримали поранення під час обстрілів поблизу Лебединського та Новотошківського.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 8 травня в зоні проведення ООС на Донбасі загинув один український військовий. Ще 4 військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення.

Додамо, спецпредставник Держдепартаменту США по Україні Курт Волкер вважає, що реінтеграція територій Донбасу в Україну може відбутися у разі виконання мінських угод українською і російською сторонами. 

Читайте також:Президент разом з ветеранами вшанував пам’ять загиблих у Другій світовій війні