Політика
9 травня 2019
Кернес підтримав Вадима Рабіновича і висловив надію на встановлення миру в Україні (відео)
Мер міста Харкова Геннадій Кернес заявив про свою підтримку політичної партії «Опозиційна платформа - За життя».
news-image

Мер міста Харкова Геннадій Кернес заявив про свою підтримку політичної партії «Опозиційна платформа - За життя» та її голови Вадима Рабіновича в питанні якнайшвидшого встановлення миру в Україні.

Про це він заявив в ефірі телеканалу NewsOne, пише «Є!».

«Я вважаю, що ті слова про мир, які весь час говорить Вадим Рабінович і його команда «Опозиційна платформа - За життя», правильні і ключові, і сьогодні це повинно бути на устах усіх політиків», - заявив мер Харкова.

Він також привітав українців з Днем перемоги і висловив надію, що в країні в самий найближчий час будуть припинені військові дії і встановлений міцний і надійний мир.

«Я хочу сказати спасибі всім народним депутатам, усім жителям України і побажати нашому новому президенту, щоб він приніс в країну мир. Нам потрібен мир, без миру нам дуже важко. Всі хочуть миру!», - заявив Кернес.

У свою чергу народний депутат і глава «Опозиційної платформи - За життя» Вадим Рабінович також привітав громадян з 9 травня і підкреслив, що необхідно встановити якнайшвидший і остаточний мир в нашій країні.

«Я - за мир! Я - за примирення! Але після того, як ми розставимо всі крапки над "i". Крпаки розставлені сьогодні, 9 травня. Саме 9-го травня святкують нащадки переможців. Тому ми повинні встановлювати мир, слухати один одного, а 9 травня - це день перемоги єдиної України», - підсумував Вадим Рабінович.

Читайте також:Міністр оборони прокоментував слова Коломойського про «громадянську війну в Україні»