Глядачі «Гри престолів» закликають HBO перезняти останній сезон серіалу
Відповідну петицію підписали майже 300 тис. осіб.
news-image

Понад 270 тис. осіб підписали петицію з вимогою перезняти восьмий, фінальний сезон серіалу "Гра престолів" і залучити до цієї роботи більш компетентних сценаристів, передає «Є!»

Петиція, розміщена на сайті change.org, адресована компанії HBO.

"Девід Беніофф і Ді-Бі (Деніел) Уайсс показали себе некомпетентними сценаристами в тому випадку, коли у них немає вихідного матеріалу, тобто книг, до текстів яких можна було б вдаватися. Цей серіал заслуговує осмисленого фінального сезону", - йдеться в ній .


Восьмий сезон стартував 14 квітня. Прем'єру першої серії подивилися 17,4 млн американських глядачів, а п'ятої - рекордні 18,4 млн.

З кожним новим епізодом з боку шанувальників з'являлося все більше скарг на помилки і недоліки, допущені творцями серіалу.

Як пише газета New York Post, критику, зокрема, викликала показана в третій серії битва за Вінтерфелл - багато хто визнав кадри занадто темними. У четвертому епізоді в одній зі сцен на столі видно стакан з мережі кав'ярень Starbucks. 

Серіал створено за мотивами циклу романів "Пісня льоду і полум'я" (A Song of Ice and Fire) Джорджа Мартіна. Прем'єра першого сезону відбулася 17 квітня 2011 року.

Читайте також: Вийшов тизер останньої серії «Гри престолів» (відео)