Політика
17 травня 2019
«Я тоді не я буду»: Вакарчук хоче і керувати партією, і співати
Святослав Вакарчук повідомив про те, що не збирається втрачати свою автентичність і відмовлятися від того, що довгі роки було сенсом його життя.
news-image

Лідер щойно народженої партії «Голос» фронтмен популярного гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук повідомив про те, що не збирається втрачати свою автентичність і відмовлятися від того, що довгі роки було сенсом його життя, пише «Є!» з посиланням на ZIK.

Співак збирається продовжити концертну діяльність навіть у разі обрання його депутатом.

«PR-стратегія Вакарчука подібна стратегії Зеленського. По-перше, в обох максимальна впізнаваність по країні, по-друге, лідер «Океану Ельзи» хоч переходить у політику, але з музикою і концертами він зав’язувати не збирається навіть після обрання депутатом», – йдеться в матеріалі.

Сам Вакарчук пояснив таку позицію вірністю своїм принципам.

«Я виступаю за повну автентичність, в політиці треба залишатися самим собою. Автентичність – один з наших принципів. Візьміть, приміром, Черчілля або зараз Трампа – при будь-яких обставинах вони залишалися і залишаються самими собою. Якщо мені не доведеться йти у виконавчу владу, то як я змушу себе відмовитися від творчості? Я тоді не я буду», – пояснює поки що тільки співак Вакарчук.

Відомо, що графіки концертів ОЕ розписані до 20 вересня: найближчий концерт 17 травня в Києві, останній відомий – в Мінську у вересні.

Центр «Соціальний моніторинг», Український інститут соціальних досліджень імені Олександра Яременка та Соціологічна група «Рейтинг» з 30 квітня по 10 травня 2019 року провели національне соціологічне дослідження щодо актуальних питань сьогодення «Ваша думка: травень 2019 року». Всього опитано 3000 респондентів. Похибка відхилення становлять 1,10 – 1,83%.

Зазначимо, що згідно з даними опитування, партія «Слуга народу», «Опозиційна платформа – За життя», «Блок Петра Порошенка «Солідарність» та ВО «Батьківщина» долають 5%-й бар’єр на парламентських виборах. При цьому точно готові брати участь в парламентських виборах, якби вони проходили в найближчу неділю 49,3% опитаних. 

Читайте також:«Ми повинні знищити внутрішнього ворога» - Вакарчук пояснив, чому йде в політику (відео)