Євробачення-2019: пісня представника Італії отримала приз за найкращий текст (відео)
Найкращою піснею Євробачення-2019 стала композиція представника Італії Махмуда – "Soldi" ("Гроші").
news-image
Професійне журі з письменників, журналістів, перекладачів та авторів пісень обрали найкращий з усіх текстів конкурсних композицій. Про це повідомляє «Є!» з посиланням на Еспресо.
 
Найкращою піснею Євробачення-2019 стала композиція представника Італії Махмуда – "Soldi" ("Гроші"). Виконавець є також співавтором пісні, яку відмітили за красивий та разом з тим сповнений болю текст, кінематографічність та глибоке зображення стосунків сина і батька, який пішов із сім'ї, коли хлопчик був ще зовсім маленьким, а тепер хоче тільки грошей.
 
"Пісня Soldi дає нам уявлення про життя трьох людей (батька, матері і сина) і є дуже реалістичною, потужною, сповненою відчаю. Але навіть десь серед усього цього гніву, ймовірно, є невелике місце для надії", - зазначається у повідомленні.
 

Композиції оцінювало журі з 65 письменників, журналістів, перекладачів, сонграйтерів та колишніх учасників Євробачення (75% від результату), а також проводилося голосування серед читачів порталу (решта 25%).

Друге місце за підсумками конкурсу посіла пісня португальця Конана Осіріса Telemóveis, а на третьому опинилася композиція чехів Lake Malawi – Friend of a Friend.

Читайте також:Переможцем Євробачення-2019 став Дункан Лоуренс з Нідерландів (відео)