Події
20 травня 2019
На сайті АП з'явилася біографія та домашня адреса Зеленського
Сьогодні відбулася інавгурація шостого президента України.
news-image

На офіційному сайті президента України з'явилася біографія та домашня адреса Володимира Зеленського. Відповідна інформація розміщена в розділі "Президент", передає «Є!» із посиланням на 112 Україна.

В інформації, зокрема, зазначається, що народився Зеленський у Кривому Розі, протягом останніх 10 років проживає в Україні і має вищу освіту. Шостий президент України є безпартійним, одружений і має доньку і сина. 

Примітно, що в біографії також зазначено адресу проживання президента - проспект Героїв Сталінграду, будинок 6Б, корпус 1, квартира 31.

При цьому, за повідомленнями ЗМІ, фактично проживає Зеленський у центрі Києва, неподалік від Маріїнського парку і будівлі Верховної Ради. Ймовірно, на сайті АП опубліковано адресу реєстрації президента, оскільки на виборах він голосував саме в Оболонському районі.

Нагадаємо, сьогодні, 20 травня, Володимир Зеленський офіційно вступив на посаду президента України. В сесійній залі Верховної Ради він склав присягу президента України. До присяги Зеленського привела голова Конституційного суду Наталія Шаптала.

Читайте також: Зеленський посварився з Ляшком через російську мову в Раді (відео)