Суспільство
21 травня 2019
МЗС Чехії відреагувало на завершення серіалу «Гра престолів»
Дипломати розглядають обрання Брандона Старка "як позитивний крок".
news-image

МЗС Чехії відреагувало на завершення популярного телевізійного серіалу "Гра престолів", який виходив на телеекранах з 2011 року. Про це повідомляє "Європейська правда", передає «Є!»

"Міністерство закордонних справ вітає закінчення довгої громадянської війни в Західних землях. Ми розглядаємо обрання Брандона Старка як позитивний крок до зміцнення стабільності в королівстві і поліпшення умов життя населення", - зазначило міністерство на своїй офіційній Facebook-сторінці, викривши важливий поворот сюжету фінальної серії.

Цей допис на своїй Facebook-сторінці поширив голова МЗС Чехії Томаш Петршичек із коментарем:

"Іноді дипломатія – це радість".

У своєму Twitter глава чеської дипломатії також зазначив:

"І сьогодні є одна гарна новина. Війна закінчилася, і ми привітали це з полегшенням".

Користувачі соцмереж підіграли міністерству та засипали його запитаннями.

"Я хотів би запитати, якщо я захочу вирушити за Стіну як турист, чи потрібні там ESTA, віза чи щось подібне? Чи можна просто пройти крізь ту діру?", "Чи планує Чеська Республіка зробити свій вклад у відновлення Вестеросу? Континент може бути дуже цікавим для бізнесу", - запитують користувачі у коментарях.

Нагадаємо, 19 травня телеканал канал HBO показав останню серію фінального сезону "Гри престолів", який розповідав про вигадану середньовічну державу Сімох королівств на континенті Вестерос.

Серіал удостоєний багатьох престижних нагород, в тому числі 38 премій "Еммі".