Події
23 травня 2019
На сайті Президента зареєстрували петицію за відставку Зеленського
Згідно з інформацією розділу "Електронні петиції", її автором є Безрук Максим Миколайович, а зареєстрована вона 22 травня.
news-image
На сайті Президента України зареєстровано електронну петицію за відставку Володимира Зеленського, яка вже набрала понад 5,5 тисячі голосів, пише «Є!» з посилання Укрінформ.

Згідно з інформацією розділу "Електронні петиції", її автором є Безрук Максим Миколайович, а зареєстрована вона 22 травня. Станом на 10 год. 23 травня вона набрала 5 679 голосів з необхідних для її розгляду президентом 25 тисяч.

"Вельмишановний Володимире Олександровичу, голосування за Вас у більшості своїй було голосуванням протестним. Насправді Ви не маєте підтримки 73% виборців. Ваша особа зовсім не об'єднує більшість українців, що мають різні, почасти діаметрально протилежні погляди і бажання. Ви консолідували протест, не даючи конкретних обіцянок і політичних орієнтирів, однак тепер, після обрання і інавгурації, Ви не можете не мати конкретного шляху. І перші ж Ваші заяви та дії розчаровують Ваших виборців, розбивають цю тимчасову ситуативну народну консолідацію. Користуючись відсутністю змістовних обіцянок народові, Ви почали приписувати народній волі власні забаганки. Складається неприпустима ситуація, коли "слуга народу" не має моральних зобов'язань перед своїм народом, сформованих у передвиборчому процесі. Тому ми, народ України, вимагаємо Вашої негайної відставки з посади Президента України", - зазначається у петиції.

Читайте також:Богдан потрапляє під дію закону про люстрацію, - заступник міністра юстиції