Рабінович: Співпраця з МВФ має бути зупинена, адже вона небезпечна і злочинна по відношенню до України (відео)
Парламентарій запевняє, що будь-яка співпраця України з Міжнародним валютним фондом - злочинна, небезпечна і повинна бути негайно припинена.
news-image

Будь-яка співпраця України з Міжнародним валютним фондом - злочинна, небезпечна і повинна бути негайно припинена.

Про це заявив народний депутат України і голова політичної партії «Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабінович в черговому випуску авторської програми «Хто кому Рабінович» в прямому ефірі телеканалу «112 Україна», пише «Є!».

«Весь Захід істерично п'ять років розповідає, що Україна - це форпост демократії. Так спишіть форпосту борги, які ви на нього повісили! У нас війна триває більше п'яти років, ми не в змозі жити ще і з такими боргами. Ви нам даєте старі списані кораблі, стару зброю. І це ваша допомога?», - обурюється парламентарій.

За його словами, Україна повинна терміново відмовитися від співпраці з Фондом.

«МВФ повинен негайно покинути Україну. Ми і так у величезних боргах, але нас, заради ще одного "траншика", змушують в інтересах Заходу знищувати свою країну. Якщо Володимир Зеленський не покінчить з МВФ, то це буде одна з найтрагічніших помилок», - підкреслив народний депутат.

Політик упевнений, що президент повинен провести жорсткі переговори з МВФ.

«Він повинен сісти з ними за стіл переговорів і сказати, що ми відмовляємося вирубувати наш ліс, підвищувати пенсійний вік, приймати заїжджих варягів. Я вважаю, що МВФ - це не та організація, яка може нам допомогти. Співпраця з МВФ злочинна, небезпечна і повинна бути негайно припинена», - резюмував Вадим Рабінович.

Нагадаємо, що у вівторок, 21 травня, в Україну прибула місія Міжнародного валютного фонду, щоб дати оцінку українським реформам, які уряд зобов'язався провести в рамках програми співпраці.

Читайте також:Місія МВФ скорочує графік роботи в Україні і не переглядатиме програму співпраці