Політика
24 травня 2019
Посол Великобританії потролила Зеленського після його фрази про «старушку Британію»
Джудіт Гоф оприлюднила в Twitter своє фото з питальною реплікою.
news-image

23 травня під час форуму з інновацій президент України Володимир Зеленський назвав Велику Британію "старушкою". На це вже відреагували в посольстві Британії в Україні, передає «Є!» із посиланням на Цензор.НЕТ.

На цю заяву відреагувала британський посол в Україні Джудіт Гоф, оприлюднивши в Twitter своє фото з питальною реплікою: "Старушка?"

"До речі, це правда, що Велика Британія прожила цілий тиждень без вугілля для виробництва енергії. Рада, що Президент Зеленський звертає на це увагу", - додала посол.

Заяву про "старушку" Зеленський зробив, виступаючи з доповіддю на українському форумі інтернет-діячів iForum 2019.

"Cтapушкa Beлика Бpитaнія зовсім нeщодaвнo пpoжилa тиждень бeз вугілля. І це унікальна подія. Вперше з 1882-гo року. Зa двa роки дo цього вони зробили експеримент і добу пpoжили бeз вугілля. Британці показують, що вecь світ відходить від вугілля. Що робимо ми? У ниx Poттepдaм-, іншими словами, у нac Poттepдaм+. Це абсолютно два різні світогляди", - зазначив Зеленський.

Він уточнив, що в Україні мають відбуватися інноваційні зміни.

"Звичайно, ми з вами не можемо все змінити. Але ми маємо змінюватися, інакше наша країна просто не має шансів. Ми маємо інноваційно змінюватися", - повідомив Зеленський.
Читайте також: Петиція за відставку Зеленського зібрала рекордну кількість підписів