Події
24 травня 2019
Охоронці Зеленського вдарили журналіста через питання про призначення Баканова в СБУ
Охорона президента Володимира Зеленського не дозволила журналісту Юрію Смирнову задати питання про причини призначення його друга Івана Баканова на пост заступника голови СБУ.
news-image

Охорона президента Володимира Зеленського не дозволила журналісту Юрію Смирнову задати питання про причини призначення його друга Івана Баканова на пост заступника голови СБУ. Про це повідомляє UAportal, пише «Є!».

На каналі в месенджері Telegram "Котимося" блогер Петро Шуклина пише, що під час заходу IForum, на якому виступав Зеленський, президенту намагалися поставити деякі запитання, однак сам він відмовляв у коментарях.

 

Як стверджує спецкор ЛІГА.net Юрій Смирнов, на форум прибув цілий автобус державної охорони для забезпечення безпеки Зеленського. Охорона поводилася вкрай жорстко - Смирнов отримав три рази удар ліктем в живіт, також йому відтоптали ноги.

Відомо, що журналіст мав намір поставити Зеленському питання щодо професійної компетентності Івана Баканова, якого президент призначив на таку високу посаду в стратегічно важливому правоохоронному органі України. Нагадаємо, Зеленський призначив Баканова заступником голови СБУ з порушенням законодавства.

Читайте також:Посол Великобританії потролила Зеленського після його фрази про «старушку Британію»