Rolls-Royce створить свій перший позашляховик
news-image

Британська Rolls-Royce сьогодні офіційно оголосила про створення свого першого позашляховика. Про це йдеться в заяві за підписом голови ради директорів компанії Петера Шварценбауера і гендиректора Торстена Мюллер-Отвос, опублікованому на сайті концерну, передає Є! Єдність.інфо

Про те, яким буде новий автомобіль, відомостей поки мало. У заяві Rolls-Royce говориться, що він буде «поєднувати в собі розкіш Rolls-Royce і здатність перетинати будь-яку місцевість». Крім цього британський концерн, що випускає машини представницького класу, підтвердив, що корпус нової машини виконають з алюмінію.

 

 

«Цей новий Rolls-Royce може невимушено подолати будь-які перешкоди .... У будь-якому куточку Землі. І цього разу ми поставили перед командою дизайнерів, очолюваної Джайлс Тейлором (Giles Taylor), і нашими інженерами завдання створити новий і абсолютно інший автомобіль », - наголошується в заяві.

Rolls-Royce Motor Cars - британська компанія, що спеціалізується на виробництві автомобілів люкс-класу, що користуються популярністю у зірок шоу-бізнесу, політиків і підприємців. Всі роботи по створенню машин виконуються вручну. З 1998 року входить до складу німецького концерну BMW.

Читайте також: Вражаючий рекламний ролик нової моделі Porsche