Події
28 травня 2019
На Прикарпатті вбили відомого мецената і його дружину
Подружжя знайшли мертвими у їх власному будинку.
news-image

В Коломиї Івано-Франківської області ввечері 27 травня вбили відомого мецената і юриста Михайла Петріва разом з дружиною. Подружжя знайшли мертвими у їх власному будинку. Про це пише «Є!» з посиланням на РБК.

У повідомленні йдеться про те, що після розправи над Петрівом і його дружиною, зловмисники підпалили будинок, що на вулиці Пушкіна. 

До пожежників о 19:50 зателефонували сусіди родини. Рятувальники, що прибули на місце, знайшли подружжя мертвим, на їхніх тілах були вогнепальні поранення.

На щастя, їхніх дітей під час трагедії не було вдома.

На місці злочину працюють криміналісти.

Михайло активно займався культурним розвитком рідного міста - організовував виставки молодих художників, та поетів. Він керував студією "Коломия-Арт", яка займалася сучасним мистецтвом: живопис, графіка, скульптура, інсталяція та модернові змішані напрямки мистецтва.
 
Петрів прагнув зробити Коломию привабливішою для туристів - один з його проектів "Коломия - наше місто" проходив під гаслом "Шанувати минуле заради майбутнього", у рамках якого започатковано чимало ініціатив, зокрема встановлення пропам’ятної таблиці на площі Старий Ринок, випущено серію листівок з графічними зображеннями знакових для міста будівель, мистецькі альбоми про Коломию тощо.

Читайте також:На Волині попрощалися із бійцем, який скоїв самогубство