Події
28 травня 2019
В Японії чоловік напав на школярів з ножем: щонайменше 15 дітей поранені
В японському місті Кавасакі чоловік зі словами «Я вб'ю тебе» напав на групу школярів, які стояли на автобусній зупинці.
news-image

В японському місті Кавасакі чоловік зі словами «Я вб'ю тебе» напав на групу школярів, які стояли на автобусній зупинці, — щонайменше 15 дітей поранені. Медіа також повідомляють про загиблих, пише «Є!» з посиланням на УНІАН.

Дані щодо загиблих різняться: CNN вказує, що померла одна дівчина, агентство AP повідомляє про трьох загиблих, один з яких — сам нападник.

Окрім 15 дітей (здебільшого — дівчата), за даними CNN, поранено ще 3 дорослих. Нападник помер від поранень, завданих самому собі. Поліція припускає, що чоловік 40-50 років, заколов себе в шию. Один з чоловіків, який проходив повз, розповів, що почув дитячі крики. Обернувся — побачив чоловіка з ножами в обох руках, який кричав «Я вб'ю тебе», декілька дітей лежали на землі.

Більшість постраждалих дітей ходили до школи, заснованої організацією католицьких черниць Soeurs de la Charite de Quebec. Кавасакі знаходиться за 21 кілометр від Токіо. На початку січня в Пекіні працівник школи напав та почав бити дітей другого класу на території початкової школи — троє з них отримали тяжкі поранення.

Читайте також:Вирубка лісів на Закарпатті: у Зеленського заявили про намір припинити даний злочин