Події
28 травня 2019
У Зеленського запустили проект, що дозволить новим людям прийти у політику
Крім того, у команді стверджують, що за допомогою проекту можна втілити ідеї щодо держуправління.
news-image

Команда президента Володимира Зеленського запустила проект Lift, який дозволить новим людям прийти у політику та втілити нові ідеї в управлінні державою, передає «Є!» із посиланням на УП.

"Соціальний ліфт відкрито!", – заявила команда Зеленського на сайті проекту.
"Станьте частиною команди, поділіться ідеєю або презентуйте готовий продукт", – закликала вона українців.

На сайті є можливість подивитися вакансії, розповісти про себе, розповісти про ідею, поділитися продуктом та подивитися Lift-трекер.

"Lift – це проект команди Зеленського, платформа, що нарешті дасть поштовх для змін у країні: нових людей на державні та соціальні проекти, інноваційні ідеї та розробки, що сформують державу як зручний сервіс для кожного громадянина України" – йдеться в описі проекту.

Нагадаємо, 23 травня президент Володимир Зеленський заявив, що з 27 травня його команда запускає онлайн проект "Ліфт", який дозволить охочим презентувати свої ідеї з діджиталізаціі держави.

27 травня керівник виборчого штабу партії Зеленського "Слуга народу" Олександр Корнієнко заявив, що проект "Ліфт" можуть використати для відбору кандидатів у депутати Верховної Ради 9 скликання, адже призначено дострокові вибори.

Читайте також: Юзик з «Кварталу» хоче балотуватися в парламент по мажоритарці