Суспільство
29 травня 2019
Вихідні у червні 2019: скільки вихідних буде в Україні
У червні 2019 року українці матимуть кілька додаткових вихідних.
news-image

Червень уже на носі. І звідусіль чути шум морських хвиль. А це значить, що час пакувати валізи в довгоочікувану відпустку. Скільки вихідних буде в червні 2019 року, дивися далі, інформує «Є!», з посиланням на lux.fm.

На літні канікули чекають не лише школярі, а й дорослі. Після насиченого робочого графіку хочеться поніжитися на пляжі з аперолем у руках і цікавою книгою під боком. А червень - прекрасний місяць для релаксу. Уже не холодно і ще не спекотно, тому сміливо можна планувати поїздку за місто чи то й за кордон.

До речі, у червні 2019 року українці матимуть кілька додаткових вихідних. Тільки-но уяви: ми двічі три дні поспіль будемо бити байдики! А все через Трійцю та День Конституції.

Отже, свято Трійці припадає на 16 червня (неділю), тому 17 червня (понеділок) теж буде вихідним. Як результат - із 15 по 17 червня матимемо міні-відпустку.

Окрім того, День Конституції України відзначатимемо 28 червня (п’ятницю), тож поспіль також буде три дні вихідних: із 28 по 30 червня. А 27 червня Кабінет міністрів рекомендує взагалі зробити коротким робочим днем.

Читайте також: «Укрзалізниця» створить «Вокзальну компанію»