Події
4 червня 2019
На Донбасі чоловік після дострокового звільнення зґвалтував дівчину
Поліція перевіряє причетність затриманого до інших злочинів.
news-image

У Слов'янську раніше неодноразово судимий місцевий житель був затриманий за зґвалтування 18-річної дівчини. Про це повідомляє прес-служба Донецької обласної прокуратури, передає «Є!»

Встановлено, що 28-річний житель Слов'янського району в травні умовно-достроково звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за зґвалтування.

Увечері 2 червня, перебуваючи на одній з вулиць в Слов'янську, він напав на місцеву жительку. Жінці вдалося вирватися від нападника, однак це не завадило йому піти на нову спробу здійснити тяжкий злочин.  

"Уже на наступний ранок, близько 09:00, зловмисник напав зі спини на 18-річну дівчину, яка прямувала до свого дому. Поваливши жертву на землю і погрожуючи ножем, чоловік зв'язав їй руки ременем від рюкзака і вступив з дівчиною в статевий зв'язок проти її волі. Потім, залякавши потерпілу вбивством за розголошення події, з місця злочину втік", - йдеться в повідомленні.

Протягом доби поліцейські затримали ґвалтівника. 

Порушено кримінальну справу за статтею про зґвалтування.

Крім того, перевіряються показання затриманого і його причетність до інших злочинів, зокрема, крадіжки, грабежу і замаху на зґвалтування.