Війна
5 червня 2019
Президент звернувся до Росії у зв'язку із загибеллю трьох військових на Донбасі
Володимир Зеленський висловив співчуття родинам трьох загиблих військовослужбовців.
news-image
Володимир Зеленський висловив співчуття родинам трьох загиблих військовослужбовців. Президент також звернувся до керівництва РФ і командування її окупаційних сил на Донбасі.

Про це він написав у Facebook, повідомляє «Є!» з посиланням на Укрінформ.

“Внаслідок посилених обстрілів позицій ООС на Донбасі загинуло троє військовослужбовців і ще трьох було поранено. Я співчуваю родинам загиблих і бажаю якнайшвидшого одужання постраждалим”, - йдеться у повідомленні.

Також Зеленський звернувся до керівництва РФ і командування її окупаційних сил на Донбасі, зазначивши, що “загострення конфлікту – не найкращий фон для відновлення переговорів у Мінську”.

“Нам не потрібно зайвий раз нагадувати про можливість ескалації вашої агресії. Сьогодні ми обговоримо з європейськими колегами її відкриту демонстрацію, а українська делегація в Мінську нагадає про неприпустимість спроб діалогу з нами з позиції сили”, - додав Президент.

За минулу добу, 4 червня, бойовики 16 разів порушили режим припинення вогню в зоні ООС. Загинуло два військовослужбовці Об'єднаних сил, ще троє отримали поранення. Від початку сьогоднішньої доби - 4 обстріли, загинув один військовослужбовець.

Як повідомлялося, сьогодні у Мінську відбудуться переговори Тристоронньої контактної групи.

Читайте також:ООС: Бойовики били з мінометів, ПТРК і кулеметів, є загиблі і поранені