Політика
5 червня 2019
Мавпа може балотуватися від «Слуги народу» й отримати хороший результат, - мер Дніпра Філатов
Чиновник зазначив, що у партії, "якої насправді не існує", рейтинг у Дніпрі близько 35%.
news-image

Мер Дніпра Борис Філатов розповів, що зараз у партії "Слуга народу" рейтинг у Дніпрі близько 35%. Про це він сказав в інтерв'ю "Настоящему времени", передає «Є!» із посиланням на Цензор.

"Зараз у партії "Слуга народу", якої насправді не існує, у якої немає ні структури, ні кандидатів, ні програми, рейтинг у Дніпрі, напевно, 35%. Тобто, перепрошую, можна мавпу зловити в зоопарку, і вона зможе балотуватися від "Слуги народу" й отримати хороший результат", - зазначив Філатов.

Мер Дніпра додав, що також зростає рейтинг в "об'єднаної опозиції".

"Але є й інша історія - об'єднана опозиція. Я думаю, вся справа йде до того, що "Опоблок" і "За життя" об'єднаються. У них теж ростуть рейтинги, і їхній електорат кристалізується. І вони теж можуть набрати 20%, якщо максимум, по країні, не кажучи вже про південний схід", - розповів Філатов.

На запитання про те, хто буде в Дніпрі йти від "Слуги народу" по мажоритарних округах і які у них шанси, Філатов відповів:

"Я вам відкрию секрет: навіть вони не розуміють, хто буде йти. Тобто вони оголошують якісь збори в інтернеті, на них ходять якісь люди і кажуть, що ми будемо йти. Поки ніхто не розуміє".

Він також сказав, що не збирається йти на парламентські вибори.

"Ні, однозначно ні. Я поспостерігаю збоку. Це було моє усвідомлене рішення. Хоча мені чотири партії пропонували", - зазначив політик.
Читайте також: Кличко запропонував Саакашвілі пост глави «Удару»