Події
7 червня 2019
У Рівному горе-матір на три тижні залишила немовля в квартирі (відео)
Сусідка, зайшовши у відкриту квартиру, звідки лунав плач, була шокована станом дитини.
news-image

У Рівному неблагополучна мати на три тижні залишила семимісячне немовля саме в квартирі і зникла. Як з'ясували журналісти, дитину виявили сусіди і передали родичам, пише «Є!» з посиланням на Фрази.

За словами жінки, яка проживає в сусідній квартирі, ввечері вона почула дитячий плач і пішла шукати дитину. Зайшовши в відкриту квартиру, звідки лунали крики, вона була шокована станом дитини. Жінка знайшла рідних дівчинки і за нею приїхав дядько.

У матері-зозулі крім цієї дівчинки є ще одна дитина, півторарічний син. Тітка малюків повідомила, що діти часто залишаються під її наглядом, так як рідна мати постійно зникає. Бабуся дітей на роботі, і жінка зізнається, що їй дуже важко, так як в її родині теж двоє дітей.

Сусіди вже зверталися за допомогою до відповідних органів, так як вважають, що малюки знаходяться в небезпеці. За їх словами, семимісячну Софійку мама навіть не виносить на прогулянку на вулицю.

У поліції кажуть, що горе-мати вже тричі притягувалася до кримінальної відповідальності за дрібні крадіжки. І двічі родичі зверталися в поліцію, щоб її розшукати. Катерина разом з дітьми давно вже стоїть в соціальній службі на обліку.

Зараз же буде розглянуто питання про доцільність позбавлення батьківських прав та передачі дітей в дитячий будинок. Однак родичі готові малюків забрати в сім'ю.

Читайте також:У Рівному батько на машині переїхав мaлюка