Події
7 червня 2019
Дивний град і страшний смерч: стихія наробила біди в Одеській області (фото, відео)
Незвичайний град викликав сильне здивування у жителів міста.
news-image

Погода в Україні в останні тижні залишає бажати кращого і практично щодня жителі країни стикаються з явищами, які раніше можна було назвати аномальними. Про це пише «Є!» з посиланням на РБК.

Так, у четвер, 6 червня, в Арцизі Одеської області пройшов сильний дощ, який змінився градом. Місцевим жителям вдалося сфотографувати шматочки льоду, які падали з неба. Вони були не стандартної круглої або овальної форми, а в формі коралів. Були зафіксовані також градини розміром з волоський горіх. Незвичайний град викликав сильне здивування у жителів міста.

Дивний град і страшний смерч: стихія наробила біди в Одеській області

Зливою накрило також і сусідні села – Немирівське і Новополье. Водою затопило вулиці, поля і городи. Замість доріг з'явилися річки, замість полів – озера.

У Подільському районі вода почала підтоплювати житлові будинки, а дорогу між Любиморкой і Гоноратой довелося перекрити через затоплення.

А біля Татарбунар пронісся смерч. Фотографії розмістила місцева мешканка Наталія Жосан в співтоваристві "Мої Татарбунари" у Facebook.

"Погодне явище Смерч над озером Сасик! Це вже третій випадок такого природного явища в Одеській області за останній час", - йдеться в повідомленні.

Дивний град і страшний смерч: стихія наробила біди в Одеській області

Читайте також:Село на Тернопільщині під час дощу перетворилося на річку (фото, відео)