Політика
7 червня 2019
Ківа, як і Рабінович, виступає за «зшивання» країни і встановлення миру, - експерт
Голова Соціалістичної партії України Ілля Ківа є важливим членом команди народного депутата і глави «Опозиційної платформи - За життя» Вадима Рабіновича.
news-image

Голова Соціалістичної партії України Ілля Ківа є важливим членом команди народного депутата і глави «Опозиційної платформи - За життя» Вадима Рабіновича, так як допомагає "зшивати" країну. Так політичний експерт Володимир Кацман в ефірі телеканалу «112 Україна» прокоментував приєднання Іллі Ківи до партії «Опозиційна платформа - За життя», пише «Є!».

«А що вас дивує? Мене це не сильно дивує. Я за Ківою спостерігаю дуже давно, я з ним, можна сказати, дружу, спостерігаю за зростанням цього політика. Ви знаєте, був такий розумний політик Черчілль, він говорив, що тільки дурні не змінюють своїх політичних поглядів», - підкреслив Кацман.

За його словами, Ілля Ківа - досвідчений військовий, який представляє профспілки поліцейських.

«Ілля Ківа пройшов фронт, пройшов, так би мовити, випробування в поліції національній, він, по-моєму, до цих пір представляє профспілки поліцейських. Він людина силового блоку, людина певних поглядів, людина з центру України, з Полтавської області, тобто він представляє різні точки зору, які є в Полтаві. Чому ні? Чому ця людина не може підключитися до встановлення миру?», - додав політексперт.

Він також зазначив, що Ківа трансформувався в опозиціонера, який критикував владу 5-го президента України Петра Порошенка.

«Його риторика, його виступи з того, що я бачу по телебаченню і чую від нього самого, цілком здорові, він говорить, що потрібно зшивати країну, це як раз укладається в контекст з'їзду партії «Опозиційна платформа -За життя». Це як раз потрібно, щоб представники різних таборів, різних точок зору зійшлися на тому, що світ і економіка, боротьба з корупцією, боротьба з цими тарифами - найголовніше. Крім того, подивіться, Ківа пройшов шлях дуже складний, він трансформувався в такого опозиціонера певного, він став в опозиції, до речі, до екс-президента Порошенка, він різко його критикував, не всі опозиціонери його так критикували», - резюмував Володимир Кацман.

Нагадаємо, вчора пройшов Всеукраїнський об'єднавчий з'їзд «Опозиційної платформи - За життя». Присутні висловили підтримку важливих ідеологічних моментів, з якими партія йде на позачергові парламентські вибори і які буде відстоювати в ВР. Крім того, на з'їзді затвердили партійний список, з яким «Опозиційна платформа - За життя» піде на позачергові вибори в Раду.

Читайте також:Гройсман йде на вибори, разом із ним - деякі міністри та депутати