Політика
7 червня 2019
Рабінович: Наша політична сила першою почала діалог з РФ про зниження ціни на газ для України (відео)
«Опозиційна платформа - За життя» першою почала прямі переговори з Росією щодо зниження вартості газу.
news-image

«Опозиційна платформа - За життя» першою почала прямі переговори з Росією щодо зниження вартості газу. 

Про це заявив народний депутат, глава зазначеної партії Вадим Рабінович, коментуючи в ефірі телеканалу «112 Україна» візит в РФ глави політради партії Віктора Медведчука та співголови політичної сили Юрія Бойка, повідомляє «Є!».  

«Політична партія« Опозиційна платформа - За життя» першою почала діалог з Російською Федерацією про зниження ціни на газ для України. Ось і сьогодні лідери партії - Віктор Медведчук і Юрій Бойко - знаходяться в Санкт-Петербурзі, де відбулися переговори з главою «Газпрому» Олексієм Міллером з даного питання», - повідомив парламентарій.

За його словами, тільки політична сила «Опозиційна платформа - За життя» пропонує конкретний план, як знизити тарифи.

«Всі заяви українських політиків «взяти і знизити ціну на газ» і в 8 разів, і навіть в 10 разів, не маючи на те інструментарію, - чистої води популізм. Такий інструментарій є тільки у нашої партії, і ми готові до того, щоб після перемоги на парламентських виборах газове питання вирішити протягом декількох тижнів», - зазначив народний депутат.

Також політик розкритикував підхід української влади до управління економікою в цілому і до газового питання зокрема.

«Порядні люди завжди розділяють політику і економіку. Професійні управлінці повинні дбати про інтереси держави і купувати, в даному випадку газ, у того, хто продає дешевше. А у нас же суцільний «патріотизм», але тільки за рахунок кишені людей. Ось я - патріот - буду купувати російський газ з накруткою у 100%, назву його словацьким, і люди в це повірять і за це заплатять тільки тому, що так буде «патріотично». Але люди розумні - вони розберуться, де патріотизм, а де обман», - підсумував Вадим Рабінович.

Читайте також:Уряд зобов’яже Нафтогаз знизити ціни на газ у червні до 8 грн за кубометр, у липні — до 7,7 грн