Суспільство
12 червня 2019
У Кирилівці водій прив'язав собаку до машини і змусив бігти слідом (відео)
Катування припинили небайдужі водії.
news-image

Кричущий випадок жорстокого поводження з твариною зафіксували в Кирилівці Запорізькій області, передає «Є!» із посиланням на  Голос Запорожья.

Зокрема, очевидці помітили таку картину: до машини, яка рухалася, був прив'язаний собака. Собака біг з усіх сил довгий проміжок часу, поки не почав задихатися і падати. Дійшло до того, що пес просто волочився по асфальту.

Катування припинили небайдужі водії, які перегородили дорогу. Собака одразу ж приліг на тротуар, не маючи сили навіть стояти на лапах.

Після зупинки і порятунку пса, водій у своє виправдання почав говорити про те, що собака, нібито, налякав його дитину.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Случай в Кирилловке. Со слов очевидцев, животное привязало собаку к автомобилю и нажало на педаль газа. Собака бежала до тех пор пока у неё оставались силы. Когда силы закончились она упала и волочилась за автомобилем. Неизвестно сколько это продолжалось, если бы неравнодушные автомобилисты не перекрыли путь машине. Как-то так....... Источник @ridne.zp #Запорожье #новости #кирилловка #zp #zp_news

Публикация от Запорожье (@zp_news)



Проте, люди обурилися поведінкою водія - "загнати" собаку до знемоги людина намагалася на очах у сотень людей, в тому числі, дітей. У соціальній мережі постало питання інакше - а хто ж в цій ситуації дійсно тварина?..