Суспільство
13 червня 2019
Приходько виграла суд проти команди Порошенка і отримає 260 тис. грн відшкодування
Анастасія Приходько, яка в лютому 2018-го заявила, що опинилась в політичному ролику Порошенка шляхом обману, виграла справу в суді.
news-image
Анастасія Приходько, яка в лютому 2018-го заявила, що опинилась в політичному ролику Порошенка шляхом обману, виграла справу в суді. Про це співачка та політик повідомила у своєму Instagram, інформує «Є!» з посиланням на Еспресо.

За її словами, Приходько виграла суд і має отримати 260 тис. грн.

null

У лютому 2018 року Анастасія Приходько оприлюднила у Facebook звернення, у якому вимагала від команди Петра Порошенка видалити з мережі промо-ролик його передвиборчої кампанії. За словами Приходько, вона опинилась в ньому нечесним шляхом. 

Як пояснила співачка, її запрошували зняти мотиваційне відео про Україну, але пізніше в ньому з'явилось ім'я чинного на той момент президента.

Колишній продюсер співачки Денис Путинцев розповів журналістам, що не знав про цілі зйомок, які раніше під виглядом соціального проекту запропонував артистці міністр культури Євген Нищук. До того ж, за словами продюсера, він заборонив публікацію відео, як тільки побачив, що воно є політичним промо-роликом. Однак його не послухали і відео з'явилося в мережі.

Читайте також:«Новий» трудовий кодекс: яких змін слід очікувати українцям