Політика
13 червня 2019
Рабінович про підготовку Зеленським відкриття ринку землі: Забито останній цвях в кришку надій (відео)
Якщо команда Зеленського відкриє ринок землі, то це буде катастрофа для України.
news-image

Якщо команда Зеленського відкриє ринок землі, то це буде катастрофа для України.

Так в ефірі телеканалу NewsOne прокоментував заяву про підготовку «Слугою народу» законодавчої бази під запуск ринку землі народний депутат і глава політичної партії «Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабінович, пише «Є!».

 

«Сьогодні забитий останній цвях в кришку надій, яку ми покладали на Зеленського. Спочатку він відмовився від миру, потім від тарифів. А тепер найстрашніше - вони готують продаж української землі», - повідомив парламентарій.

Політик підкреслив, що це - не національна ідея, це план, який давно намагаються втілити в життя західні «колеги» в особі групи Сороса.

«Я хочу, щоб всі розуміли, що план, який давно виношують на Заході (план Сороса) - це план тотальної скупки української землі! Якщо ви вірите, що громадяни України в сьогоднішньому стані, при такому матеріальному становищі, зможуть щось купити - ви помиляєтеся. Продаж землі - це найстрашніше, що може статися, це те, чого ми боялися», - розповів нардеп.

Також глава «Опозиційної платформи - За життя» звернувся до інших партій із закликом відкинути всі політичні розбіжності і спільно запобігти розпродажу української землі.

«Треба відкинути всі ілюзії, подякувати Зеленському за перемогу над Порошенком, і ні в якому разі на парламентських виборах не голосувати за його команду, інакше у нас не буде і землі! Це злочин на століття, яке ми потім не виправимо. Те, що вони вкрали з бюджету, ми можемо повертати, ми можемо розвалювати корупційні схеми, перекривати корупцію на митниці. Але якщо ми сьогодні перекриємо можливість українцям залишити свою землю, її продамо, то «це вже гаплик», - констатував Вадим Рабінович.

Читайте також:Гройсман розповів про своє бачення ринку землі