Суспільство
17 червня 2019
У Дніпрі дітей не взяли до 10 класу, бо вони не сплачували «благодійні внески»
Директорка навчального закладу заявила, що повага батьків до школи - це матеріальна допомога, а якщо її немає, немає і місця для дітей.
news-image

У Дніпрі дітей гімназії №3 не взяли до 10 класу через те, що школярі не сплачували так звані "благодійні внески". Про це мати однієї з учениць, Тетяна Коник, повідомила у соціальній мережі "Facebook", передає «Є!» з посиланням на Дніпроград.

"Прикро до болю розуміти те, що від навчального закладу КЗО «Гімназія 3», залишилась тільки назва! Моя найстарша донька Софія, а у мене троє янголят, навчалася у гімназії з 5 по 9 клас. Склали успішно ДПА, середній бал хороший. Постало питання переходу до 10-го класу. І тут, як грім з ясного неба. Шок: виявляється, що нас у 10 клас не беруть! Чому? Тому що ми не сплачували "фонди", - розповіла потерпіла.

За її словами, директорка навчального закладу заявила, що повага батьків до школи - це матеріальна допомога, а якщо її немає, немає і місця для дітей. Крім того, зазначається, що брати у 10 клас відмовились не лише доньку Тетяни Коник, а й ще двох учениць.

"Ситуація така: гірших залишили, тому що вони «поважають» навчальний заклад, а перед кращими, зачинили двері. Наші дівчата Ворушко Софія, Савченко Анастасія, Закіпна Галя (відмінниця) не пропадуть і ми знайдемо їм місця серед кращих навчальних закладів", - додала Тетяна.

Читайте також:ЗНО з української мови та літератури не склали 16% абітурієнтів