Резонанс
17 червня 2019
Дівчина вела трансляцію в Instagram: з'явилися нові деталі зникнення дівчинки на Одещині
Дівчинку з Одеси досі розшукують
news-image

Правоохоронці допитали батьків 11-річної Дарини Лук'яненко, яка зникла в селищі Іванівка Одеської області 13 червня, і дізналися нові деталі.

На дівчинці в той день, коли вона пішла на танцювальний гурток і пропала, була біла футболка з принтом у вигляді рожевого і білого фламінго, пише «Є!»  з посиланням Обозреватель.        

Також стало відомо, що в дорозі Даша вела пряму трансляцію в соцмережі Instagram, але несподівано онлайн був перерваний і з тих пір телефон не доступний.

Читайте також:Під час масштабної ДТП у Польщі українець рятував людей, витягаючи їх із палаючих машин

Волонтери з групи "Кращі люди Одеси", під час пошуків ретельно перевірили всі прилеглі села, покинуті будинки.

"Телефон дитини відключився через 9 хвилин після того, як вона вийшла з дому. З'ясувалося, що дівчинка вела прямий ефір в Instagram до того, як її хтось покликав. Зараз поліція намагається отримати це відео, яке зникає через добу", - розповів керівник волонтерської групи Сергій.

До пошуку підключені поліція, співробітники Нацгвардії, водолази та авіація.

Прикмети Даші: на вигляд дівчинці 11-13 років, зріст близько 140 сантиметрів, худорлява, русяве волосся, карі очі. Одягнена в білу футболку з малюнком рожевого фламінго, світло-рожеві шорти, чорні босоніжки, при собі мала сумочку з різнокольоровими блискітками. Поліція, хоч і задіяла величезні сили, хід пошуків не коментує.