Події
20 червня 2019
Жителі Одещини просять у Зеленського смертної кари для вбивць 11-річної Дар'ї Лук'яненко та 5-річного Кирила Тлявова
До президента України, генерального прокурора та міністра внутрішніх справ звернулись із вимогою застосувати смертну кару щодо вбивць 11-річної Дар'ї Лук'яненко на Одещині та 5-річного Кирила Тлявова у Переяславі-Хмельницькому.
news-image
До президента України, генерального прокурора та міністра внутрішніх справ звернулись із вимогою застосувати смертну кару щодо вбивць 11-річної Дар'ї Лук'яненко на Одещині та 5-річного Кирила Тлявова у Переяславі-Хмельницькому, пише «Є!» з посиланням на Еспресо.
 
Про це депутат Ананьївської районної ради Володимир Сєдов повідомив у Facebook.

Зазначається, що звернення підписали мешканці мість Ананьєва, депутати Ананьївської міської та районної ради.

13 червня Дар'я Лук'яненко пішла на заняття місцевого танцювального гуртка й не повернулася. 19 червня тіло дитини дістали із вигрібної ями. Підозрюваним у вбивстві дитини виявився 26-річний місцевий житель Микола Тарасов. Основна версія - вбивство на сексуальному ґрунті.

1 червня у Переяславі-Хмельницькому Київської області 5-річний хлопчик потрапив до реанімації з вогнепальним пораненням голови.  3 червня поранений поліцейськими хлопчик Кирило Тлявов помер. Підозрюють двох патрульних поліцейських, які розважалися зі зброєю.