Христина Соловій презентувала нову пісню (відео)
Співачка - активістка руху захисту тварин, і задля того щоб знову привернути увагу суспільства до проблеми, залучила до зйомок сову та двох лисів.
news-image

Нова чуттєва та мелодійна робота від української співачки, Христини Соловій. Про це пише «Є!» з посиланням на сторінку Фейсбук співачки. 

Сова, лиси, споріднені душі та червона кімната “Твін Піксу” в новому кліпі Христини Соловій “Любий друг”.

Відео на пісню “Любий друг” з однойменного альбому Христини Соловій зняли у травні в Києві. Реалізував задум відтворити “Твін Пікс” режисер Юрій Радковський, а партнером Христини й головним героєм кліпу став відомий канадський режисер, продюсер та актор Істан Розумний.

Юрій Радковський про кліп: 

"Сюжетна історія кліпу “Любий друг” дуже проста – було одне життя, історія дорослих вже людей, які з дитинства прожили в гармонії. Потім їх історія скінчилася й розпочалася інша – історія наших героїв, яку зіграли Христина Соловій та Істан Розумний. Це відео про спорідненість душ - про те, що ми часто відчуваємо, але не можемо пояснити словами. Мені хотілося, щоб люди концентрувались на тому що у них всередині, в душі. Що є хтось поруч, такий самий як ти. Що не треба боятися, треба кайфувати, вірити й віддавати. Що віддав – то твоє, в цьому сенс життя. Це найголовніше в кліпі.”

Істан Розумний про роботу над кліпом: 

“Для мене було честю знятися в унікальному кліпі “Любий друг”. А особливо - мати можливість спіпрацювати з яскравою й талановитою Христиною Соловій, це дало мені особливе натхнення.”

Христина Соловій - активістка руху захисту тварин, і задля того щоб знову привернути увагу суспільства до проблеми, залучила до зйомок довгохвосту сову на ім’я Міднайт та двох лисів –дорослого Ніксі і лисяче щеня Рудольфа. Всі герої зі світу тварин почувалися задоволеними й отримали більше уваги й турботи, ніж інші учасники знімального процесу. 

 

Читайте також:50 тисяч км на велосипеді: історія української пари, яка подорожує світом (фото, відео)