Війна
23 червня 2019
ООС: Бойовики били з мінометів і гранатометів, є загиблий і поранені
Від початку поточної доби окупанти три рази обстріляли позиції Об'єднаних сил.
news-image

Минулої доби бойовики 31 раз порушили режим припинення вогню, з них 8 разів - з застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 та 82 мм. 1 український військовий загинув, ще 8 - отримали поранення.

Про це йдеться у зведенні прес-центру Об'єднаних сил.

"Противник відкривав вогонь по нашим захисникам з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - підкреслили у штабі.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики 21 раз обстріляв позиції ОС: поблизу Водяного, у районі Старогнатівки, поблизу Широкиного, околиці Красногорівки, поблизу Гнутового, у районі Павлополя, поблизу Новотроїцького, околиці Лебединського, біля Опитного, поблизу Авдіївки та Пісок.

 У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" українські позиції були обстріляні 10 разів: у районі Піщаного, околиці Південного, поблизу Новолуганського, околиці Майорська, поблизу Зайцевого, біля Новоолександрівки.
"За даними розвідки, 22 червня одного окупанта було поранено, знищено БПЛА противника та пошкоджено 1 бронемашину", - йдеться у звіті.

Від початку поточної доби окупанти три рази обстріляли позиції Об'єднаних сил.

"У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД" ворог здійснив один обстріл позицій українських захисників: поблизу Павлополя - з міномету калібру 120 мм.
У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" ворог два рази обстріляв позиції ОС: околиці Шумів - з ручного протитанкового гранатомету та великокаліберного кулемету; поблизу Південного - з автоматичних гранатометів", - наголосили у прес-центрі.
Читайте також: Війна на сході: 25 обстрілів за добу, один боєць ООС отримав травму