Світ
25 червня 2019
ПАРЄ відкрила «скриню Пандори» заради грошей Росії, - Іванна Климпуш-Цинцадзе
Тепер, як і в РБ ООН, на сесіях ПАРЄ, зможе звучати брехня і маніпуляція російських пропагандистів, дедалі глибше роз'їдаючи критичне мислення і здоровий глузд, глибше руйнуючи засади демократії і прав людини.
news-image

Після повернення російської делегації до ПАРЄ її пленарні сесії стануть схожими на засідання Радбезу ООН, де постійно звучать маніпуляції і пропаганда Москви.

Як повідомляє "Європейська правда",  про це заявила віцепрем'єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе, пише «Є!».

"ПАРЄ відкрила скриню Пандори - заради грошового внеску Росії, під прикриттям боротьби за право простих росіян звертатися до ЄСПЛ, рішення якого ерефія і так не виконує, повернули право голосу делегації з Мордору. Тепер, як і в РБ ООН, на сесіях ПАРЄ, зможе звучати брехня і маніпуляція російських пропагандистів, дедалі глибше роз'їдаючи критичне мислення і здоровий глузд, глибше руйнуючи засади демократії і прав людини", - написала Климпуш-Цинцадзе на своїй сторінці у Facebook.

Вона також задалася питанням, чи доносив свою позицію щодо ПАРЄ президент України Володимир Зеленський під час візитів до Парижа та Берліна.

"І так, видно, під час візитів очільника держави до Німеччини та Франції не була чітко і безкомпромісно донесена позиція виконавчої влади України до наших партнерів, або такої позиції вже не було?", - написала Климпуш-Цинцадзе.

Читайте також:Рішення ПАРЄ: Українська делегація допускає можливість призупинення участі в асамблеї