Політика
25 червня 2019
Провали у зовнішній політиці відбуваються через конфлікт Зеленського з ВР, - експерт
Верховна Рада з президентом Зеленським не співпрацює.
news-image

Провали у зовнішній політиці відбуваються через конфлікт президента Володимира Зеленського з Верховною Радою. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" сказав політолог Петро Лещук, пише «Є!».

"Ми можемо вибудовувати які завгодно конспірологічні схеми, але є певні факти. Верховна Рада з президентом Зеленським не співпрацює, вона з ним воює, вона відмовилася розглядати подання Зеленського щодо зняття голови МЗС і призначення іншого міністра", - сказав він.
"Досить складно це відповідним чином характеризувати, бо мало ще було об’єктивно зроблено. Поки що кадрові призначення обмежувалися виключно АП. Чи можна було зробити більше? Очевидно так. Чи справді тут все полягає виключно у діяльності президента? Спірне питання. Тому знайшла відповідний відгук у суспільстві ідея розпуску ВР. Очевидно через цей конфлікт ефективність загальної державної політики виявилася низькою", - додав Олещук.

Як повідомлялося, українська делегація в Парламентській асамблеї Ради Європи прийняла рішення припинити участь у роботі сесії ПАРЄ, крім питань повноважень російської делегації. 

Читайте також:Зеленський прокоментував рішення ПАРЄ щодо РФ та викликав обурення українців