Події
27 червня 2019
Побитого ексмера Конотопа перевезуть до Київського інституту нейрохірургії
Артем Семеніхін перебуває у тяжкому стані.
news-image

Ексмера Конотопа та кандидата у народні депутати Артема Семеніхіна транспортуватимуть до Київського інституту нейрохірургії. Про це заявив начальник управління охорони здоров'я Сумської ОДА Сергій Бутенко, передає «Є!» із посиланням на 112.

За інформацією Бутенка, постраждалий Артем Семеніхін перебуває у стабільному тяжкому стані. Спочатку лікарі збиралися перевезти кандидата у нардепи до обласної лікарні, але згодом прийняли інше рішення. 

"Після побиття Артем Семеніхін перебував у Конотопській районній лікарні. Його стан оцінюється як стабільно тяжкий. На консиліумі лікарів розглядався варіант переводу його до обласної клінічної лікарні, але потім було прийняте рішення транспортувати потерпілого до Київського інституту нейрохірургії імені академіка Ромоданова", - сказав Сергій Бутенко.

За даними Бутенка, реаномобіль, яким транпортуватимуть Семеніхіна, оснащений всім необхідним обладнанням. 

Нагадаємо, вночі Артем Семеніхін йшов додому. У цей момент на нього напали невідомі та почали його бити. Чоловіка з відкритою черепно-мозковою травмою госпіталізували, він перебуває в реанімації. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею "Замах на вбивство".

Читайте також: Скоєно напад на ексмера Конотопа Семеніхіна, він у реанімаці