Темношкіра співачка зіграє Русалоньку в ігровому римейку мульфільму
Про це повідомили в студії Disney.
news-image

Американська 19-річна R&B-співачка Голлі Бейлі, яка виступає у дуеті Chloe x Halle зі своєю сестрою Хлоєю, зіграє русалку Аріель у ігровому римейку мультфільму "Русалонька". Про те, що юна акторка-початківець зіграє у стрічці, повідомила кінокомпанія Walt Disney на офіційній сторінці в Twitter, передає «Є!» із посиланням на ТСН.

За повідомленням видання Variety, рішення затвердити Бейлі на роль Аріель було ухвалене режисером проекту Робом Маршаллом і студією Disney.

"Після масштабних пошуків стало ясно, що Голлі має ту рідкісну комбінацію духу, серця, молодості, невинності з внутрішнім змістом плюс розкішним голосом. Тобто всі необхідні риси для цієї ролі", - передає слова режисера видання.

Також до акторського складу увійшли Джейкоб Тремблей  і Аквафін та ведуться переговори з Мелісою МакКарті, якій запропонували зіграли роль відьми Урсули.

Варто зазначити, що для Голлі Бейлі це стане першою великою роботою у кіно. До цього найпомітнішою її роботою була одна з героїнь серіалу "Доросліші". 

Читайте також: Бред Пітт завершує акторську кар'єру