Україна
8 липня 2019
Грозові зливи та шквальний вітер: українців попередили про негоду
Стовпчики термометрів у столиці протягом дня коливатимуться в межах +17...+23 градусів.
news-image

Погода в Україні у понеділок, 8 липня, буде дощова, у низці областей очікуються сильні шквали до 20 метрів на секунду. Про це йдеться в повідомленні синоптиків на Facebook-сторінці Українського гідрометцентру, пише «Є!» з посиланням на РБК.

Мешканців центральних, південних та більшості східних областей попереджають про дощі з грозами. У зазначених регіонах вдень сильні зливи будуть супроводжуватися потужними поривами вітру (від 15 до 20 м/с).

Температура повітря вночі становитиме від +13 до +18 градусів, а в західних областях стовпчики термометрів покажуть від +9 до +14 градусів. Вдень температура повітря коливатиметься в межах +20... +25 градусів, у південних та східних областях очікується спекотна погода - від +26 до +30 градусів.

Грозові зливи та шквальний вітер: українців попередили про негоду

"8 липня в Україні місцями грози, вдень у центральних, південних та більшості східних областей місцями значні дощі, місцями шквали 15-20 м/с (I рівень небезпеки)", - йдеться в повідомленні.

У Києві 8 липня також пройдуть опади. Очікується мінлива хмарність. Пориви вітру сягатимуть сили до 13 м/с, передає Gismeteo.

Стовпчики термометрів у столиці протягом дня коливатимуться в межах +17...+23 градусів.

Ультрафіолетовий індекс вдень у Києві досягне високого рівня - 6 балів.

Зазначимо, що згідно з прогнозом відомого синоптика Наталки Діденко, прийдешній тиждень принесе похолодання, і температура повітря буде поступово знижуватися.

Читайте також:У фаворитів парламентської гонки з'явився небезпечний противник-Аграрна партія Поплавського, - Карасьов