Екснаречену Володимира Кличка побив новий бойфренд
Бойфренд американської актриси Хейден Пенетьєрі Брайан Хікерсон бив її не один раз, а щонайменше тричі.
news-image

Бойфренд американської актриси Хейден Пенетьєрі Брайан Хікерсон бив її не один раз, а щонайменше тричі, пише «Є!» з посиланням на Таблоїд.

На обличчі та тілі колишньої нареченої Володимира Кличка поліція виявила численні садна, набряки та навіть слід від укусу.

Ці шокуючі подробиці пролунали в Вищому суді Лос-Анджелеса, де 10-го липня відбулося слухання в справі Хікерсона. Тим часом адвокат обвинуваченого намагався тиснути на те, що і Брайан, і Хейден перебували під дією алкоголю.

 

 
 

Офіцер лос-анджелеської поліції Амбер Фіндлі засвідчила, що в ніч на 2-ге травня прибула до оселі Хікерсона та Пенетьєрі за викликом стурбованих галасом сусідів. Іще з вулиці поліціянтка почула жіночі зойки.

Відкривши двері поліції, Брайан сказав, що він удома сам, а звуки - то від телевізора. Коли ж правоохоронці наполягли на тім, щоби ввійти всередину, то побачили побиту актрису.

"Гадаю, він не хотів нам казати, що вона всередині, бо вона - селебріті. Я одразу помітила подряпину на одній із її повік, запухле обличчя. У неї були відмітини на шиї, зліва. Коли ми продовжили з нею розмовляти, вона зняла светр. Я побачила садна на обох її руках", - сказала Фіндлі.
 
 
 

Поліцейська відвела жертву до іншої кімнати, і там Хейден розказала їй, що вони з Брайаном посварилися, і він тричі вдарив її долонею по обличчі.

"Від третього удару в неї пішла кров із носа", - зазначила Фіндлі.

Як розказала їй Пенетьєрі, в якийсь момент сварки вона пішла в спальню, щоби лягти спати. Хікерсон підім'яв її під себе, хапав за шию, за волосся і за обличчя. Вони боролися, і актрисі вдалося випручатися.

Фіндлі продемонструвала суду знімки тілесних ушкоджень на тілі Пенетьєрі. Причому інцидент, який закінчився тоді арештом Брайана, виявився не першим. За два дві молодик піднімав на подругу руку вже тричі.

 

 
 

Адвокат Хікерсона наголошував на тому, що діло було напідпитку, і що Брайан із Хейден "боролися", отже, діяли обопільно. До того ж, його клієнт жінку не душив.

Проте суддя все ж таки дійшов висновку, що мова йде про серйозний злочин, домашнє насильство. Звинувачення проти Хікерсона не пом'якшено. Він знову постане перед судом через кілька тижнів. Молодикові світить до 4 років позбавлення волі.

Нагадаємо, після арешту Брайан Хікерсон вийшов на волю під заставу. Через кілька днів вони з Хейден, наче нічого й не було, ходили, взявшись за руки. Наприкінці травня суд офіційно заборонив Хікерсону наближатися до жертви.

Як відомо, Хейден та Володимир Кличко розійшлися минулого літа після 9 років стосунків. У екснаречених є спільна донечка Кайя, вона лишилася з батьком, але Кличко дає Пенетьєрі змогу бачитися з дівчинкою.

Читайте також:У Меркель стався новий напад на важливій зустрічі (відео)