Політика
12 липня 2019
Рабінович в Москві чітко визначив питання по Криму і встав на захист цілісності України, - експерт
Співзасновник Опозиційної платформи - За Життя Вадим Рабінович в Москві чітко визначив, що Крим - це Україна, відстоюючи проукраїнські інтереси
news-image

Таку заяву на своїй сторінці в Facebook озвучив політичний експерт Микола Спиридонов, пише «Є!» 

Зараз широко обговорюється поїздка співголови «Опозиційна платформа - За життя» Вадима Рабіновича в Москву на зустріч з прем'єром РФ Медведєвим. Може скажу річ непопулярну, але ці переговори цілком можна назвати результативними. Тим більше з урахуванням того, що офіційний Київ з Москвою говорить нечасто. Рабінович чітко позначив свої позиції на цій зустрічі, піднявши, в тому числі, і питання Криму», - написав Спиридонов.

Як зазначив політолог, Рабінович акцентував увагу на тому, що вважає півострів українським і не визнає там юрисдикцію РФ.

І сказав він це в обличчя прем'єру Росії Медведєву. Хто ще з українських політиків зміг вчинити так само? По суті, по крайній мірі на даний момент, це єдиний політичний діяч, який чітко відстоює проукраїнський інтерес і захищає цілісність України в стані ворога. Але при цьому спеціально не йде на конфронтацію і примудряється домовитися для країни про вигідні умови, як наприклад, з тією ж знижкою на газ», - підмітив експерт.

На його думку, подібна політика і дипломатія дають набагато більший результат, ніж дії і бездіяльність нинішньої влади.

Упевнений, що подібна політика набагато ефективніша, ніж взагалі відсутність будь-якого діалогу в принципі і триває гонка озброєнь, яку ми всі зараз спостерігаємо», - підсумував Микола Спиридонов.