Події
14 липня 2019
Цілились ножем у серце: на Хмельниччині кандидат в депутати заявив про напад на себе (фото, відео)
Постраждалий вважає, що до нападу причетний його конкурент на виборчому окрузі
news-image

Кандидат у народні депутати України у виборчому окрузі №192 (Хмельницька область) Назарій Чепко заявив про напад на себе, а також звинуватив у ньому свого конкурента чинного нардепа Олександра Герегу, інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Інформація про напад на кандидата в депутати, висуванця ВО «Свобода» Назарія Чепка з’явилася в ніч з 12 на 13 липня на його сторінці у Facebook.  

Сьогодні вночі екс-регіонал – Герега намагався мене вбити за опубліковану мною правду про нього. Зараз, основна рана ще трохи болить, буду лягати спати. Деталі завтра, – написав Чепко.

Напад стався 13 липня, близько першої години ночі, на подвір’ї кандидата. У коментарі «ОПОРІ» Чепко зазначив, що невідомий без жодних слів цілився йому ножем у серце, проте удар вдалося відбити, тож обійшлось без серйозних наслідків. Обличчя нападника кандидат не бачив. Напад він пов’язує з поширенням газет та листівок про Олександра Герегу: 

Ми видали і газету, і листівку. Після чого нам передавали, що судити будуть… Вчора ми роздали листівку, в якій опублікували розслідування програми «Схеми», після чого до мого побратима, який займається агітацією в Ярмолинцях, підійшла невідома людина віком 25-30 років і запитала, чи це він підтримує там Чепка Назара. На ствердну відповідь незнайомець сказав: «Ну, дивись, щоб тобі не загнали тепер в око ножа»… І відбулось це після листівок, які дали дуже хороший ефект, – сказав кандидат.

Оскільки Чепко не бачив обличчя нападника, і свідків нападу немає, то він вирішив, що сенсу писати заяву до поліції немає. Правоохоронці взяли в кандидата пояснення, від проходження судово-медичної експертизи він також відмовився. В свою чергу, у штабі кандидата Олександра Гереги «ОПОРІ» надали відео, в якому представник кандидата Валерій Парамей назвав звинувачення в нападі безпідставними. 

Необгрунтовані звинувачення щодо політичних опонентів – найпоширеніший спосіб брудної агітації. Тому сприймаємо заяву кандидата в народні депутати Назарія Чепка про напад на нього намаганням дискредитувати свого політичного конкурента на виборчому окрузі… Його закиди необґрунтовані, не підтверджені жодними фактами чи доказами. Хочемо нагадати, що відповідно до законодавства за дії, що завдають шкоди честі, гідності і діловій репутації, передбачено цивільно-правову відповідальність, – йдеться в коментарі.

 

Читайте також: В Сомалі терористи підірвали готель, щонайменше 10 загиблих
Читайте також: Екснаречену Володимира Кличка побив новий бойфренд