Представлено перший тизер української комедії «Скажене весілля 2» (відео)
Прем'єра картини в Україні відбудеться 25 грудня 2019 року.
news-image

У мережі з'явився перший з шести роликів комедії "Скажене весілля 2", перша частина якої встановила касовий рекорд. Ще п'ять з'являться протягом наступних двох тижнів на офіційних сторінках фільму у YouTube, Facebook, Instagram, пише «Є!» з посиланням на 112.

Події нового фільму відбуваються через рік після "Скажене весілля". Олексій Завгородній (Позитив – учасник гуртів "Время и Стекло" та MOZGI) з'явиться у фільмі в новому амплуа. Співак приєднається до комедійного дуету батька Євлампія (Потапа) та диякона Пилипона (MONATIK) в ролі хориста Кіндрата. Крім того, Позитив разом з Потапом виступлять в якості музичних продюсерів фільму. А ось хто з акторів виконає ролі нових наречених у другій частині фільму, творці поки тримають в секреті.  

Як і в минулий раз, режисером-постановником комедії "Скажене Весілля 2" став Влад Дикий.

Прем'єра картини в Україні відбудеться 25 грудня 2019 року.

 

 

 

Нагадаємо, перша частина комедії вийшла у широкий український прокат 4 жовтня 2018 року і стала першим українським фільмом, чий формат було експортовано за кордон. Зараз проходять зйомки литовської комедії  "Весілля. Імпорт нареченого", яка стане першою міжнародною адаптацією української комедії.

Права на концепт фільму також придбала Румунія, в процесі переговори з іншими країнами, частина домовленостей вже на етапі підписання контракту. 

Читайте також:На Одеському міжнародному кінофестивалі покажуть трейлер фільму Сенцова