Світ
20 лютого 2015
Житель Підмосков'я вбив 7 безхатченків, щоб "очистити місто від асоціальних людей"
Слідство має намір пред'явити затриманим звинувачення і клопотати перед судом про їх арешт
news-image

У Москві затримано підозрюваного у скоєнні як мінімум семи вбивств безхатченків та питущих людей, а також його спільниця.

Про це пише Є | Єдність.інфо з посиланням на "Інтерфакс".

"У рамках розслідування кримінальної справи за ч.2 ст.105 КК РФ (вбивство двох і більше осіб) затриманий 20-річний молодий чоловік, підозрюваний у скоєнні семи вбивств, і 25-річна москвичка, яка брала участь у кількох злочинах", - сказала представник Слідчого комітету РФ.

За версією слідства, в період з липня 2014 року по лютий 2015 затриманий житель Підмосков'я здійснював на території Москви вбивства, вибираючи в якості жертв бомжів і людей, схильних до алкоголізму. Злочини скоювалися на пустирях і в інших малолюдних місцях.

Lifenews стверджує, що затриманий житель Московської області зізнався у семи вбивствах. Він пояснив, що таким чином він разом зі спільницею "очищав" місто від людей, що ведуть асоціальний спосіб життя. Затримана москвичка від співпраці зі слідством відмовилася.

За даними видання, вийти на слід підозрюваних вдалося після їхнього нападу на двірника 15 лютого 2015 року. Чоловік вижив і згодом дав свідчення, які дозволили затримати ймовірних злочинців.

Слідство має намір пред'явити затриманим звинувачення і клопотати перед судом про їх арешт.