Події
18 липня 2019
Неповнолітньому оголошено підозру у справі про вбивство 5-річного Кирила Тлявова
Наразі вже трьом особам повідомлено про підозру.
news-image

Повідомлено про підозру 16-річному неповнолітньому, який також стріляв в місцевості, де перебував 5-річний Кирило Тлявов. Про це інформує прокуратура Київської області, передає «Є!»

Так, під час досудового розслідування обставин смерті 5-річного хлопчика, що сталося 31 травня поточного року у м. Переяслав-Хмельницький встановлено, що на місці злочину під час хуліганської стрільби перебувало четверо осіб.

З них - двоє працівників поліції, яким раніше повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, та двоє цивільних осіб, в тому числі неповнолітній.

Усі вони перебували на території домоволодіння одного із підозрюваних, де стріляли з вогнепальної зброї по мішенях у місцевості, де перебував потерпілий 5-річний хлопчик. Внаслідок одного із пострілів, когось із цих осіб дитина отримала смертельне поранення.

У кримінальному провадженні трьом особам уже повідомлено про підозру у вчиненні злочину.

Сьогодні, 18 липня, прокуратурою Київської області погоджено ще одне повідомлення про підозру за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство, вчинене групою осіб, із застосуванням вогнепальної зброї) 16-річному неповнолітньому, який також перебував на місці вчинення злочину з іншими підозрюваними та здійснював постріли. Прокуратура клопотатиме в суді про обрання йому запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Досудове розслідування триває.

Читайте також: В Одесі брати, відпущені під заставу, зґвалтували пасажирку таксі