Політика
20 липня 2019
Саакашвілі зняв свою партію з виборів до Ради
Одна із причин такого кроку – відповідно до останніх соцопитувань, його політсила не долає п’ятивідсотковий бар’єр
news-image

Третій грузинський президент і колишній очільник Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі заявив, що його партія знімається з позачергових виборів до Верховної Ради, інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

Як підкреслив політик у своєму відеозверненні, одна із причин такого кроку – відповідно до останніх соцопитувань, його політсила не долає п’ятивідсотковий бар’єр і відповідно не проходить до нового парламенту.

За його словами, виною всього цього є те, що його партії створювали численні проблеми: спершу не хотіли реєструвати, а потім заблокували рахунки. Відтак, у них не було достатньо часу запустити повноцінну передвиборчу кампанію.

Як варіант він закликав голосувати за тих людей, яких підтримує його партія та які йдуть за мажоритаркою, хоча вони не є членами його руху.

Це все на благо України, адже ми всі хочемо, аби вона досягла успіху. Упродовж останнього тижня я їздив Україною та спілкувався з людьми, і зрозумів, що проблеми в Україні – величезні. Люди прагнуть змін і сподіваються, що ці вибори змінять ситуацію для них і для країни, – додав Саакашвілі.

Читайте також: В Україні настав «день тиші» перед виборами до Ради