Політика
21 липня 2019
Юлія Тимошенко: Сьогодні кожен бюлетень має бути – за життя
Про це вона розповіла журналістам під на виборчій дільниці, після свого волевиявлення
news-image

Народний депутат Юлія Тимошенко заявила, що сьогодні її бюлетень для голосування – «за життя». Про це вона розповіла журналістам під на виборчій дільниці, після свого волевиявлення, інформує «Є!», з посиланням на сторінку Facebook.

Раз на п'ять років від кожного українця залежить усе. Сьогодні кожен, хто кидає бюлетень в урну – це не бюлетень за партії, за якихось окремих депутатів. Насправді – це, як і завжди, бюлетень – за життя!  – підкреслила політик.

Вона так само відзначила, що за 28 років незалежності українці стільки разів робили помилки у виборі, що тепер часу на повторні помилки у країни не залишилося.

Ви всі знаєте історію України і знаєте скільки разів ми помилялися, вибираючи або лідерів кланової системи, або їх махрових маріонеток. Ми стільки разів помилялися, що тепер у нас не залишилося часу на помилки. Я вірю в те, що в цей раз Україна зможе встати на ноги, відродитися, і кожному українцю дати шанс на життя, – підсумувала Юлія Тимошенко.
Читайте також: У Варшаві українці почали голосувати на виборах
Читайте також: До парламенту проходять 4 партії: «Опозиційна платформа - За життя» та «Європейська Солідарність» посилили позиції, - європейські соціологи